Wednesday, May 9, 2012

AMARAN! TOLONG BERHATI-HATI, FAKE VISITORS AND REFERER SPAMS MENYERANG BLOGGER DAN SEANGKATAN DENGANNYA


www3.bestbxcleaner.com
www4.savegco-antivir.com
www3.personal-scanera.com
www4.safe-vochecker.com
www4.best-aruchecker.com
www3.bestbxcleaner.com
www4.strongdxgsoft.com
www4.best-aruchecker.com
www3.personal-scanera.com

Kalau link-link atas ni muncul kat traffic sources atau apa-apa saja tolong jangan klik link tu sebab kalau korang klik juga tidak akan sampai pada link tu dan yang menjadi kebimbangan akan merebak virus-virus dan apa-apa saja yang seangkatan dengannya kat blog dan lappy korang dan kalau gatal nak klik juga pastikan yang anti-virus korang pakai adalah yang power dan selepas klik link tu silalah full scankan lappy korang dengan anti-virus yang power korang tu ..


Salah satu link kat atas dah serang salah satu blog aku, link-link atas tu akan bawak banyak traffic keblog korang dan akan muncul link-link lain dan pastinya korang akan tersenyum sebab banyak traffic masuk blog korang  so korang akan klik kononnya nak tahu so terkenalah, macam aku terkena tapi Alhamdulillah nasib baik tiada apa-apa lagi yang terjadi buat masa ni ..

Kalau korang nak tahu lebih lanjut silalah ke link bawah ni :-

p/s : Letih aku duk tunggu anti-virus buat full scan kat lappy (jari aku gatal sangat duk klik link tu) ..

3 comments:

لين Si Pipi Merah said...

info yang bagus.. syukran..foloe sini btw..

Norzatul Nabihah said...

tenx ya bagi info macam ni..=)

Hafizah Zainal Abidin said...

Jom Join Sini (!) Ada Banyak Tutorial Di Sini (!) mynameishafizah.blogspot.com/ :D

Post a Comment

Powered by Blogger.

Blogger templates