Monday, August 1, 2011

WinMen Folder Hidden


WinMen-Folder-Hidden, pernah dengar nama software ni? Pasal software ni pernah kuar dalam Majalah PC, yang bilangan ke berapa aku dah lupa. Aku saja nak kongsikan tentang software ni dengan korang terutamanya kepada tuan-tuan lappy yang dalam lappy tu penuh dengan file-file sulit dan apa-apa aje yang comel.

Kegunaan software ni adalah untuk hiddenkan mana-mana file yang korang nak hiddenkan. Tujuannya macam biasalah, taknak kasi orang tengok, almaklumlah kalau ada orang yang guna lappy kita mesti tangan dorang gatal duk nengok mana-mana file. Kalau tersilap terbuka file sulit, mesti tergolek malu la korang.

Aku galakkan korang guna software ni kalu korang nak sembunyikan file-file korang, kerana ada tiga sebab :

- ada password (boleh letak password korang)
- mudah guna
- yang penting free jer

Ohh lupa, boleh siap tukar-tukar warna lagi. Ni link software tu, download dan klip je maka terinstall la software ni.

2 comments:

QUEENPINK said...

Thanks for the info...

Faisal said...

hehe .. sama2,
mekasih cz datang nengok ..

Post a Comment

Powered by Blogger.

Blogger templates